»

Optica medicala

Avantajele LENSCONTACT:
Superioritatea executarii ochelarilor la Lenscontact consta in faptul ca detinem o gama foarte larga si o cantitate suficienta de lentile pe stoc, ceea ce ne permite executarea aproape imediat a oricarei comenzi de ochelari in 10 min.

• Lentile optice
• Lentile de protectie
• Lentile de contact
• Comenzi speciale
• Rame ochelari
• Montaj automat imediat
• Ochelari de soare

La LENSCONTACT se monteaza orice tip de lentile pe orice tip de rama.
Modul de scanare automata, lumina si presiunea constanta a scanarii, citirea automata in 3D realizeaza o reproducere exacta a formei ramei.

Rame de ochelari
Cu forme clasice sau avangardiste, in contraste indraznete de culori sau armonii perfecte, simple sau cu incrustari de pietre Swarovski.
La LENSCONTACT vei gasi fara indoiala ramele potrivite fizionomiei si personalitatii tale.
Alegerea ramei se face dupa prescriptia de ochelari dar si in functie
de preferintele exprimate, specifice stilului de viata propriu.

Consulta asadar, specialistii nostri pentru a alege rama
cea mai potrivita tie!

Lentile
Condusul automobilului pe timp de noapte, lucrul la calculator, in medii de lumina artificiala sunt numai cateva situatii in care folosirea ochelarilor cu lentile standard pot cauza disconfort, lipsa claritatii, senzatia de ochi obositi si iritati.
Din aceasta cauza specialistii LENSCONTACT va recomanda cele mai bune tratamente speciale care imbunatatesc calitatea lentilelor.
In functie de activitatea pe care o desfasurati va putem recomanda lentile monofocale, bifocale, lentile de interior, progresive, fotocromatice, cu indice mare de refractie sau de soare.

Accesorii
La LENSCONTACT veti gasi o gama difersa de tocuri, lavete speciale, snururi, lanturi, spray pentru lentile, solutii pentru lentile de contact.

Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipele noastre de medici, optometristi si opticieni, dar si experienta de peste 10 ani in domeniul opticii medicale.