Medic oftalmolog Galati

Optica
medicala

Confortul vizual al purtatorului de ochelari este dat de calitatea lentilelor precum si tratamentele aplicate acestora care creeaza o imagine clara, eliminand reflexiile iritante, si o perceptie naturala a imaginii.

Atat lentila cat si rama trebuie sa corespunda cerintelor calitative si nu in ultimul rand celor estetice. Oferta noastra acopera o gama foarte larga de produse menite sa satisfaca orice pacient din punct de vedere al calitatii si pretului.

Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipele noastre de medici, optometristi si opticieni, dar si experienta de peste 25 ani in domeniul opticii medicale.

Superioritatea ochelarilor executati la LENSCONTACT este asigurata de folosirea aparaturii de ultima generatie.

Gama foarte larga de lentile pe stoc ne permite executarea  oricarei comenzi de ochelari in 10 min.

Medic oftalmolog Galati

Lensmetre automate

Masurarea lentilelor se realizeaza cu ajutorul lensmetrelor, echipamente computerizate ultra performante care asigura cea mai inalta acuratete in masurarea dioptriilor.

Medic oftalmolog Galati

Accura Cx, Accura Sx, Huvitz, Briot Emotion 2

Masini automate de slefuit lentile cu scanare 3 D a ramei ce oferia un proces finit de inalta calitate.

Rame de ochelari

Cu forme clasice sau avangardiste, in contraste indraznete de culori sau armonii perfecte, simple sau cu incrustari de pietre Swarovski.

La LENSCONTACT vei gasi fara indoiala ramele potrivite fizionomiei si personalitatii tale. Alegerea ramei se face dupa prescriptia de ochelari dar si in functie de preferintele exprimate, specifice stilului de viata propriu.

Lentile

Condusul automobilului pe timp de noapte, lucrul la calculator, in medii de lumina artificiala sunt numai cateva situatii in care folosirea ochelarilor cu lentile standard pot cauza disconfort, lipsa claritatii, senzatia de ochi obositi si iritati.
In functie de activitatea pe care o desfasurati va putem recomanda lentile monofocale, bifocale, lentile de interior, progresive, fotocromatice, cu indice mare de refractie sau de soare.

Accesorii

La LENSCONTACT veti gasi o gama difersa de tocuri, lavete speciale, snururi, lanturi, spray pentru lentile, solutii pentru lentile de contact.

Promptitudinea si profesionalismul sunt calitatile pe care le promovam prin echipele noastre de medici, optometristi si opticieni, dar si experienta de peste 25 ani in domeniul opticii medicale.

Servicii Speciale

• Prescrierea, adaptarea si instruirea pentru lentile de contact

Lentile de soare cu sau fara dioptrie adaptate ramelor foarte curbate

Lentile progresive personalizate care permit o metoda individuala de masurare pentru a facilita purtatorului de ochelari o „vedere naturala”

Lanturi din pietre pretioase si semipretioase in montura de argint
Trebuie sa schimbi ochelarii?
Sună acum și fă o programare