Cele mai noi echipamente ale noastre sunt perfecte pentru vederea ta !

Locatie
Strada Mavramol nr. 2

Suna acum !
0236 46.18.16

Terapia Vederii

Ortoptica computerizata pentru copii este mai usor si distractiv, sunt programe pe calculator cu ochelarii 3D si gamepad.

Sistem complex, revolutionar computerizat, un software care foloseste tehnologie 3D, program sofisticat dar usor de folosit, recunoscut in SUA si Europa atent supravegheat de firma producatoare. Se adreseaza adultilor si copiilor.

Initial folosim cateva teste de diagnosticarea exacta a deficitului vizual.
Se adreseaza ambliopiei- adica vederea scazuta pe un ochi sanatos dar nefolosit, lenes datorat unui strabism sau anizometropiei. Se renunta la metodele vechi de ocluzie, sinoptofor.

Ortoptica computerizata pentru copii este mai usor si distractiv, sunt programe pe calculator cu ochelarii 3D si gamepad. Iar pentru adulti este solutia la care nu mai sperau obtinand o imbunatatire a vederii de la 0,4 la 0,7 la 29 de ani.

O alta indicatie este corectarea oboselii oculare pentru cei care lucreaza pe calculator, imbunatatirea abilitatii acomodative pentru prezbitii tineri – amanarea ochelarilor chiar cu 2-3 ani.

Corectarea prin exercitii ortoptice personalizate si computerizate a vergentelor si deviatiilor strabice, vederii stereoscopice.

Sedintele dureaza 15-20 minute in serii de 8 – 10 sedinte cu un bilant al rezultatelor raportat pentru a stabili necesitatea continuarii tratamentului.

Daca ai intrebari suntem aici ! Pentru mai multe detalii este nevoie doar sa ne contactezi !